Svenska
Gamereactor
nyheter
Condemned: Criminal Origins

Condemned 3 utvecklas av indie-studio?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Jace Hall är en av personerna bakom kultklassiska Condemned: Criminal Origins, vilket utvecklades av Monolith Productions. Han har även skaffat sig rättigheterna till hela serien, och säger sig vilja se en fortsättning på den, men det är något han inte har tid att göra själv. Därför frågar han nu på Facebook om det skulle vara en god idé att låta en indie-utvecklare ta sig an uppgiften. Condemned: Criminal Origins och Condemned 2: Bloodshot sålde båda hyggligt och Hall menar att det kunde vara en bra grund för en indie-utvecklare att bygga vidare på eftersom det är svårt att få medias uppmärksamhet idag.

HQ

"I am contemplating finding an interested and proven Indie development team and providing it to them, so that they can take over the franchise and move it forward. This franchise is already quite known, has market demand, and is in an innovative genre/category. Should I explore this idea further? What say you all?"

Vad tycker ni, är detta en bra idé? Och har du något förslag på indie-utvecklare som skulle kunna vara rätt för Condemned 3?

Condemned: Criminal Origins

Relaterade texter

Condemned 3 utvecklas av indie-studio?

Condemned 3 utvecklas av indie-studio?

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Jace Hall är en av personerna bakom kultklassiska Condemned: Criminal Origins, vilket utvecklades av Monolith Productions. Han har även skaffat sig rättigheterna till...

4
Vi spelar Condemned

Vi spelar Condemned

ARTIKEL. Skrivet av Jonas Mäki

För en månad reste Jonas till Seattle och spelade Xbox 360-spelet Condemned. Var det verkligen så våldsamt som det verkar och hur imponerande är egentligen grafiken?



Loading next content