Svenska
Gamereactor
nyheter
The Evil Within

Första DLC-materialet till The Evil Within anländer den 10 mars

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har varit mycket snack om ett eventuellt DLC-material till skräckäventyret The Evil Within. Först var det tänkt att det första materialet - The Assignment, skulle lanseras i början av januari. Många fans blev dock besvikna när något DLC aldrig dök upp. Därefter lät Bethesda Softworks meddela att de skulle dela med sig av mer information inom kort.

Sedan dröjde det ytterligare en dag innan vi fick reda på att det försenade materialet kommer att anlända i mars, men något specifikt släppdatum angavs aldrig. Nu har Bethesda Softworks bekräftat att det här paketet kommer att dyka upp den 10 mars till PC, Xbox 360 och Xbox One, samt den 11 mars till Playstation 3 och Playstation 4.

I The Assignment tar vi oss an rollen som detektiven Juli Kidman där vi får följa hennes historia. Hennes berättelse fortsätter senare i det andra planerade DLC-materialet som heter The Consequence. Och i det tredje paketet - The Keeper, kommer fokuset istället ligga på en av spelets antagonister.

The Evil Within

Relaterade texter

The Evil WithinScore

The Evil Within

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

Survival horror-kungen Shinji Mikami har återvänt till genren han en gång skapade, och Mathias har återvänt från denna mörka värld med ett betyg...



Loading next content