Svenska
Gamereactor
nyheter
Forza Motorsport 3

Forza 3 blir Kinect-spel

Vifta med armarna, ratta en Ferrari

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Kinect är ju som förväntat, en mycket stor del av Microsofts presskonferens på E3 och alldeles nyss visade de upp Forza Motorsport Kinect. Som förare håller du armarna utsträckta som om du håller i en bilratt och Kinect-kameran håller reda på hur du rör ditt huvud och reagerar därefter. Om du tittar runt i kupén speglar kameran det, så du kan ha koll på döda vinkeln eller om du helt enkelt är i position för att preja in någon i armco-räcket.

Det finns även ett läge där du kan kika på din bil i, gå runt den, titta på den ur olika vinklar och om du vidrör vissa områden på bilen får du upp små faktarutor om just den detaljen. Huruvida det rör sig om ett splitter nytt spel eller en uppgradering av Forza 3 låter vi vara osagt, även om vi gissar på det sistnämnda. Lansering sker under 2011 och vi hoppas att vi kan använda Kinect-kameran endast till huvud-trackning och sedan spela med handkontrollen. Utöver ett utmaningsläge fick vi inte se speciellt mycket.

Forza Motorsport 3Forza Motorsport 3Forza Motorsport 3

Relaterade texter

Forza Motorsport 3Score

Forza Motorsport 3

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Snart är det premiär för den tredje delen av Turn 10:s racing-serie, men redaktionens eget racing-orakel har redan provkört...



Loading next content