Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Juarez: The Cartel

Call of Juarez: The Cartel var "ett misstag"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Kommer du ihåg Call of Juarez: The Cartel? Inte? Vi kan väl säga som så att du inte missat något. Det var en medioker uppföljare som släpptes 2011 och tog cowboysen från det underhållande Call of Juarez till ett nutida Los Angeles för en omgång gängkrig.

Det var buggigt, hade problem med tempot och var ärligt talat ganska tråkigt - och fick därför seriens lägsta betyg i vår recension. Men det verkar som att det inte bara är vi spelare som var missnöjda med slutresultatet, utan även Techland själva. I en intervju med Techland-chefen Pawel Marchewka säger han att "it wasn't finished when we released it" och går vidare med att rent av kalla spelet "a mistake".

Lyckligtvis tycks inte Techland ha gett upp om serien ännu och Marchewka avslutar:

"We definitely know the genre, we love the genre, we'd love to come back, it's just that at the moment there are more important topics to deal with."

Call of Juarez: The Cartel

Relaterade texter

Call of Juarez: The CartelScore

Call of Juarez: The Cartel

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Fribrottarliknande knarksnutar, spanska svordomar och vildsinta biljakter står på schemat när Techland slopar vilda västern till förmån för Los Angeles undre värld...

7
Call of Juarez: The Cartel var "ett misstag"

Call of Juarez: The Cartel var "ett misstag"

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Kommer du ihåg Call of Juarez: The Cartel? Inte? Vi kan väl säga som så att du inte missat något. Det var en medioker uppföljare som släpptes 2011 och tog cowboysen från...



Loading next content