Svenska
Gamereactor
nyheter

Veckans PSN-nytt

Persiska prinsar, galna taxibilar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den här veckan släpps flera nygamla spel för nerladdning på Playstation Network. Först ut är HD-versionen av Prince of Persia: The Sands of Time. Det första spelet den förra generationen har visserligen åldrats grafiskt men är fortfarande väldigt kul, och dessutom har det stöd för 3D-tv! 140 kr kostar det.

Om du är sugen på att köra taxi som en galning i San Francisco bör du kika närmare på Crazy Taxi. 90 kr blir det och Playstation Plus-ägare har rabatt.

Slutligen har vi Red Faction: Guerrilla, ett av förra årets bästa spel, som nu går att ladda ner för 199 kr. Har du missat det är det absolut dags nu.

PSone-spelen Critical Depth, Gunship och Sports Superbike 2 har hittat hit. Vi snackar alltså om spel från PSone, PS2, Dreamcast och PS3 i samma uppdatering. Inte illa. Minis-spelet Who's That Thing avrundar utbudet.

Bland extramaterialet hittar vi en gratis uppdatering till Assassin's Creed: Brotherhood, en expansion till Cosmic Swarm, nya DJ Hero 2-låtar, dräkter till Eye Pet, dräkter till Fist of the North Star, robotar till Front Mission: Evolved, material till Hustle Kings, en födelsedagstårtedräkt till Little Big Planet som fyller år nu, nya kort till Marvel Superhero Squad, en gubbe till Pain, banor till Space Invaders Infinity Gene, vapen till Worms 2: Armageddon, vapen till Vanquish och så dräkter åt tjejerna i Super Street Fighter IV, där Cammy och Chun-Li får mer heltäckande dräkter medan C.Viper, Rose och Sakura visar mer hud.

Guitar Hero erbjuder blandad metal medan Rock Band satsar på klassiker från Bee Gees och Procul Harums fantastiska A Whiter Shade Of Pale.

Slutligen får PSP rollspelet CLADUN: This Is An RPG som låter oss rita våra egna figurer att ha i ett 16-bitars actionrollspel, samt Disgaea Infinite. Även ett spel baserat på Despicable Me och Peggle PSP.

Veckans PSN-nytt


Loading next content