Svenska
Gamereactor
nyheter
Need for Speed: Hot Pursuit

Slå Gamereactor i Hot Pursuit!

Stor Need for Speed-tävling

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I samarbete med EA arrangerar vi en stor tävling, där du har möjligheten att se om du har vad som krävs för att slå Gamereactor i Need for Speed: Hot Pursuit.

För att delta i tävlingen ska lägga till användaren nfsGamereactor till din vänlista på Xbox Live eller PSN och acceptera utmaningen, för att se om du kan slå Gamereactors tid.

Tävlingen pågår både över Playstation Network och Xbox Live, och det är användaren med bäst tid oavsett plattform som vinner.

Tävlingen pågår i hela Norden och det finns plats för 99 deltagare på varje plattform, så det är först till kvarn som gäller.

Utöver detta kan du ladda upp screenshots från spelet, och de fetaste bilderna kommer att belönas med priser.

Tävlingen pågår mellan den 5 och 7 januari, men det är redan nu möjligt att lägga till Gamereactor som vän i din Autolog.

Du ska slå våra tider i banorna Vanishing Point och Do Look After It. Den med snabbaste tid på varje lopp, oavsett plattform, vinner en Ipad.

Dessutom får de första 10 användarna på varje plattform som lägger till nfsGamereactor till sin Autolog ett exemplar av Super Sports Pack, Hot Pursuits nedladdningsbara paket med nya bilar och tävlingar.

Minisajt för tävlingen

Need for Speed: Hot Pursuit

Relaterade texter

Need for Speed: Hot PursuitScore

Need for Speed: Hot Pursuit

RECENSION. Skrivet av Jesper Karlsson

Need for Speed-serien får sig en behandling av gänget som gjorde Burnout och resultatet är en blandning som inte känns som något av tidigare berörda spel, funkar det verkligen?



Loading next content