Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Gamereactor Sverige
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare 3

Enorm Modern Warfare 3-läcka

Allt du vill och inte vill veta


Den senaste veckan har vi fått höra mer och mer om Call of Duty: Modern Warfare 3. Det är bland annat spelbloggen Kotaku som legat bakom spridandet av detaljer och omslag, och idag sparar de inte på krutet.

Kotaku har nämligen tre väldigt detaljerade artiklar uppe på sin sida som går igenom allt du vill veta om Modern Warfare 3, och även sådant som du troligen inte vill veta förrän du spelar det själv. Vi snackar om tunga spoilers, så läs vidare på egen risk.

I den första artikeln avslöjar Kotaku att Call of Duty: Modern Warfare 3 kommer släppas den 8 november 2011, och att vi i kampanjen kommer tas till städer som New York, Paris och London. Det är ett flertal källor som tillsammans möjliggjort denna läcka. Det är ljudmaterial, bildmaterial och en massa annat som nu gjorts offentligt.

I den andra artikeln går man inte på spoiler-området, och avslöjar hela kampanjens upplägg. Vad som kommer ske, var det kommer att ske, och vilka karaktärer som är inblandade.

Handlingen i Modern Warfare 3 kommer att besvara många frågor från de tidigare spelen, men vi tänker inte avslöja allting här i nyhetsform. För det första så vet vi ju faktiskt inte om något av detta stämmer, även om Kotaku är en pålitlig källa. Det är även helt upp till dig om du vill första din genomspelning av Modern Warfare 3. Förstå att exakt allting som har med storyn i spelet att göra avslöjas, även slutet.

Artikelserien rundas av med några bilder från spelets flerspelarläge. Här avslöjas det att Spec-Ops återvänder i Call of Duty: Modern Warfare 3 och får förstärkning i form av ett spelläge som liknar Firefight i Halo. Antingen är allt detta en av de största läckorna vi någonsin sett, eller så handlar det om årtiondets mest ambitiösa skämt.

Call of Duty: Modern Warfare 3
Call of Duty: Modern Warfare 3Call of Duty: Modern Warfare 3Call of Duty: Modern Warfare 3
Call of Duty: Modern Warfare 3