Svenska
Gamereactor
nyheter
Gotham City Impostors

Gotham City Impostors

Batman blir nedladdningsbar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Warner lät sent igår kväll utannonsera Gotham City Impostors, ett Batman-spel utan... ja, ni vet... Batman. Istället kommer man att få spela som Impostors i antingen Team Bats eller Team Jokerz. Och eftersom man alltså bara låtsas vara den ena eller den andra blir möjligheterna helt plötsligt rejält omkastade.

Att som en Batman-kopia beväpna sig till tänderna och skjuta motståndarna till strössel blir plötsligt en gångbar strategi. Man kommer därför att få spöka ut sig med den utrustning och de egenskaper man vill, innan kriget drar igång.

Gotham City Impostors är en mer arkaddoftande förstapersonsskjutaare med trampoliner som skickar dig högt upp i luften, möjlighet att glidaflyga och mycket annat. Det släpps för nedladdning till PC, PSN och Xbox Live Arcade senare i år.

Gotham City Impostors

Relaterade texter

4
Gotham City ImpostorsScore

Gotham City Impostors

RECENSION. Skrivet av Viktor Eriksson

Batman-universumet har fått sin eget flerspelarläge. Är Gotham City Impostors det knasiga spelet vi inte visste att vi ville ha?

Gotham City Impostors

Gotham City Impostors

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Viktor Eriksson

Vi har tagit en närmare titt på multiplayerdöden i Batmans hemstad. Kommer spelet leva upp till sitt legendariska varumärke eller blir det inget mer än just en bedragare?



Loading next content