Svenska
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft: Cataclysm

World of Warcraft uppdateras

Patch 4.2 anländer, med råge

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Man vet att ett spel är enormt om en uppdatering utannonseras med en välgjord medföljande trailer. Patch 4.2 ser på förhand ut som den intressantaste uppdateringen sedan Icecrown Citadel öppnade portarna i Wrath of the Lich King.

Varför? För att den handlar om Thrall. Under Blizzcon 2010 nämnde Chris Metzen från Blizzard att "familjen (drak-aspekterna) inte varit komplett sedan Neltharion föll, men Thrall är en shaman. Han skulle möjligtvis kunna fylla familjens hål"

Det här kan alltså vara patchen där Thrall möter sitt öde och blir jord-aspekten. Eller inte alls. Vi vet inte än, men kika på trailern här nedan och njut. Kataklysmen blev precis intressant igen.

HQ

Relaterade texter

World of Warcraft: CataclysmScore

World of Warcraft: Cataclysm

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Blizzard bränner ner sin värld för att bygga upp den igen, bättre än någonsin. Mikael Sundberg har ringt ut det gamla och ringt in det nya, och haft väldigt kul på vägen...

Blizzard registrerar The Dark Below

Blizzard registrerar The Dark Below

NYHET. Skrivet av Mathias Holmberg

Sidan MMO-Champion rapporterar att Blizzard registrerat ett nytt varumärkte: The Dark Below. Det ryktas att det handlar om en expansion till antingen World of Warcraft...



Loading next content