Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Gamereactor Sverige
nyheter
Deus Ex: Human Revolution

Deus Ex fräschas upp

Ny texturer till det gamla spelet


Om du är lika sugen på Deus Ex: Human Revolution som vi är har du nog svårt att hålla kroppsvätskorna under kontroll. Men det är ju några dagar kvar till lansering och då kanske du vill passa på att avverka de två första spelen i serien. Med tanke på att det första Deus Ex-spelet släpptes redan år 2000, ser det ju nu ganska daterat ut.

Dock finns det kreativa människor som har sett till att göra om 75% av texturerna i Deus Ex, till nya, fräscha, högupplösta sådana. Denna uppfräschning finns att ladda ned hos Mod Database och är helt gratis. Fyra år har det tagit att slutföra projektet och det är endast yttexturer som berörs, inga karaktärer eller andra objekt har förbättrats visuellt. Ambitionen är att till slut kommer alla texturer vara omgjorda, men det kan komma att ta ett bra tag. Än så länge ska väl 75% räcka ganska långt. Om du mot all förmodan inte skulle ha kvar din pappkartong från 2000 finns Deus Ex att inhandla på bland annat Steam.

Deus Ex: Human Revolution
Deus Ex: Human Revolution
Deus Ex: Human Revolution
Deus Ex: Human Revolution