Svenska
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft: Cataclysm

Låt kampen mot Deathwing börja

Snart smäller det

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Stunden som vi väntat på sedan vi först hörde om World of Warcraft: Cataclysm är alldeles runt hörnet. I nästa patch släpper Blizzard nämligen ut tre nya instanser och en sprillans ny raid, och därmed även Deathwing i egen hög person.

Mötet med Deathwing kommer att vara det mest episka i World of Warcrafts historia utlovar Blizzard. En fas kommer exempelvis att utspela sig på den enorma drakens rygg samtidigt som han susar fram genom luften. Det här blir den sista patchen med nytt raidmaterial i den nuvarande expansionen.

Än mer spännande än nytt raidmaterial är det nya Ethereal-systemet som kommer tillåta spelare att kombinera sin bästa utrusning med den de föredrar utseendemässigt för att helt kustomisera sin karaktär. Det innebär alltså att du som älskade paladinens Tier 2 kan ruska fram din gamla rustning igen (förutsatt att du har kvar den) och kombinera den med dina splitternya kataklysmiska erövringar.

Tokroligt tycker jag som redan nu börjat smida planer på att göra serverns fulaste (men mäktigaste) dvärg.

World of Warcraft: Cataclysm

Relaterade texter

World of Warcraft: CataclysmScore

World of Warcraft: Cataclysm

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Blizzard bränner ner sin värld för att bygga upp den igen, bättre än någonsin. Mikael Sundberg har ringt ut det gamla och ringt in det nya, och haft väldigt kul på vägen...

Blizzard registrerar The Dark Below

Blizzard registrerar The Dark Below

NYHET. Skrivet av Mathias Holmberg

Sidan MMO-Champion rapporterar att Blizzard registrerat ett nytt varumärkte: The Dark Below. Det ryktas att det handlar om en expansion till antingen World of Warcraft...



Loading next content