Svenska
Gamereactor
nyheter
Fallout: New Vegas

Flerspelar-mod under utveckling till Fallout: New Vegas

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att moddare förlängt livstiden på de senaste Fallout och Elder Scrolls-spelen är ingen nyhet, men ingen har nog tidigare försökt sig på något lika ambitiöst som att modda in ett flerspelarläge i spelen. Men det är precis vad målet med projektet NV-MP har varit, att skapa ett flerspelarläge till Fallout: New Vegas. En talman för projektet sökte sig till Reddit för att sprida nyheten om att modden ska ha ett test öppet för allmänheten om två veckor och bjöd in alla som var intresserade att registrera sig på deras hemsida.

Spelet har självklart fått en hel del rätt rejäla ändringar för att fungera som ett flerspelarspel. Bland annat har VATS-systemet helt plockats bort och man blir odödlig så länge man rotar runt i menyerna.

Kommer du prova på denna mod till Fallout: New Vegas?

Fallout: New Vegas

Tack Eurogamer

Relaterade texter

1
Fallout: New Vegas - Lonesome RoadScore

Fallout: New Vegas - Lonesome Road

RECENSION. Skrivet av Jesper Karlsson

Kuriren i Fallout: New Vegas har en sista resa att bege sig ut på och denna gång finner han en person som är nära kopplat till hans egna öde. Vad är det som gömmer sig i The Divide egentligen?

3
Nu kan du spela Fallout New California

Nu kan du spela Fallout New California

NYHET. Skrivet av Andreas Blom

Det finns ett flertal ultraambitiösa mod som i detta nu håller på att utvecklas för olika Fallout-spel. Bortsett från Fallout Cascadia och Fallout Miami (som båda bygger...



Loading next content