Svenska
Gamereactor
nyheter
NBA 2K16

NBA 2K16-utgivaren stämd på grund av tatueringar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det här med tatueringar är något att ta på allvar. Take-Two har stämts på $1 144 000 på grund av deras synlighet i NBA 2K16. Det är Solid Oak Sketches som agerar på grund av åtta olika tatueringar på flera spelare såsom LeBron James och Kobe Bryant.

Studion säkrade rättigheterna till dem förra året och kontaktade Take-Two vid tillfället. Därmed visste de att detta inte var tillåtet och tatuerarnas jurist Heitner Legal säger:

"It's clear that they knew that this was something that was to be negotiated."

Om du vill fördjupa dig i fallet, så surfa över till Holywood Reporter för mer information. Det finns för övrigt fall liknande detta som gör att Solid Oak Sketches kan ha chansen att vinna. Tatueraren Chris Escobedo gjorde exempelvis upp med THQ utanför domstol i samma ärende år 2012. Escobedo fick då $22 500 i kompensation efter att hans verk syntes i UFC Undisputed 3.

NBA 2K16

Relaterade texter

7
NBA 2K16Score

NBA 2K16

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Redaktionens gamla basketfjant har satt tänderna i världens mest realistiska basketsimulator - någonsin

0
Spela New Jersey Swamp Dragons i NBA 2K16

Spela New Jersey Swamp Dragons i NBA 2K16

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det här med data- och TV-spel är ett ypperligt medium för att återskapa historia, även sådan som kanske aldrig funnits på riktigt. Ett exempel på sistnämnda kommer från...

3
Fynda Call of Duty på PS Store denna vecka

Fynda Call of Duty på PS Store denna vecka

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Sony har presenterat en ny omgång rabatter på Playstation Store denna vecka. Bland annat hittar vi Visual Concepts prisade NBA 2K16 (kolla in vår recension), samt en...



Loading next content