Svenska
Gamereactor
nyheter
Overkill's The Walking Dead

The Walking Dead-brädspel på Kickstarter

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The Walking Dead är en makalöst populär serietidning som visade sig bli ännu mer poppis som TV-serie. Men framgångarna slutar givetvis inte där, utan succén har fortsatt i spelens värld tack vare Telltales äventyrsspel, men det har även kommit titlar till smartphones och ett misslyckat försök från Activision till förra generationens konsoler samt att det är ett nytt spel på gång från svenska utvecklarna Starbreeze Studios och Overkill Software.

Mantic Games bedömer dock att vi behöver mer av det goda och har därför lanserat en Kickstarter-inslamling för ett brädspel baserat på just The Walking Dead, och finansieringen är redan fixad och många smaskiga delmål har uppnåtts. Om du känner att du behöver mer zomb... f'låt walkers i ditt liv så surfa över till denna länk och lägg ett bud för att säkra ett ex av den smockfyllda Kickstarter-utgåvan. Ett fiffigt sätt att göra svenska regniga somrar lite mer uthärdliga.

Overkill's The Walking Dead
Overkill's The Walking Dead

Relaterade texter

5
Overkill's The Walking DeadScore

Overkill's The Walking Dead

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Trots ett på förhand mycket lovande upplägg och skickliga utvecklare, vill det sig inte riktigt för Overkill's The Walking Dead som mest känns ihåligt och spartanskt...



Loading next content