Svenska
Gamereactor
nyheter
Insurgency: Sandstorm

Insurgency: Sandstorm utannonserat till PC och konsol

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Uppföljaren till populära PC-spelet Insurgency utannonserades nyligen och den här gången får fler vara med och leka. Insurgency: Sandstorm, som det heter, har helt ny grafikmotor (Unreal 4) och utvecklaren New World Interactive ska nu jobba med utgovaren Focus Home Interactive.

Jeremy Blum, som grundat New World Interactive, säger att hans företag är "very excited about working with Focus on Insurgency: Sandstorm" och menar att de "understands our game and believes in our vision."

Originalet var en mod byggd med Valves Source-grafikmotor som sedan arbetades om. Det sålde över 2,3 miljoner och förhoppningarna på uppföljaren är därför höga. Även om informationen ännu är knapphändig ska det nya spelet ha ett nytt storyläge men samma känsla av realism som originalet.

Insurgency: Sandstorm släpps till både PC och konsol under nästa år.

Insurgency: Sandstorm

Relaterade texter

Insurgency: SandstormScore

Insurgency: Sandstorm

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

New World Interactive blandar Counter-Strike med Arma III och bjuder på ett taktiskt, realistiskt multiplayerspel proppat med personlighet...

0
GRTV spelar Insurgency: Sandstorm

GRTV spelar Insurgency: Sandstorm

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Du vet hur det fungerar vid det här laget. Varje dag klockan 16:00 drar vi igång något som vi valt att döpa till Gamereactor Live där skribenter från hela vårt 14 länder...

2
Insurgency: Sandstorm

Insurgency: Sandstorm

FÖRHANDSTITT. Skrivet av André Wigert

New World Interactive har ställt sig rakt i mitten mellan simulation och arkad i den efterlängtade Insurgency-uppföljaren. Vi har sammanfattat det du behöver veta innan beta-perioden inleds nu på torsdag.



Loading next content