Svenska
Gamereactor
nyheter
UFC 2

Ronda Rousey tänker inte spela som sig själv i UFC 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Har du någonsin undrat hur det känns att spela som dig själv i ett TV-spel? Och då menar vi officiellt, inte hemmasnickrade varianter byggda i en figurskapare.

Om du är sportstjärna av världsklass, finns dock hyggliga möjligheter att få göra just detta. Ronda Rousey har exempelvis den möjligheten eftersom hon är med i UFC 2. Men när Rousey tillfrågades om hur det känns att se sig själv i ett spel, var hon inte helt lyrisk:

"It weirds me out to see myself and play as myself. I've never played as myself. I don't like being not as in control of my body as I should be. I don't know all the buttons to like counter a double (leg takedown) with a Harai goshi. I'd do it in real life, but it'd be really hard (in the game)."

UFC 2 släpps imorgon till Playstation 4 och Xbox One. Vår recension av spelet hittar du här.

HQ
UFC 2

Relaterade texter

UFC 2Score

UFC 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Vi har gett oss in i EA:s oktagon för att dela ut en rejäl omgång handgemäng i UFC 2. Jonas Mäki har tagit reda på hur strykfesten känns...

0
GR Live: Vi klappar trut i UFC 2

GR Live: Vi klappar trut i UFC 2

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det första UFC-spelet från EA var ambitiöst men hade en hel del brister, men till uppföljaren har de jobbat på att fixa dessa. Nu kan du själv kolla in hur det ser ut när...



Loading next content