Svenska
Gamereactor
nyheter
Dead Island 2

Deep Silver tänker utannonsera något stort under E3

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi vet sedan tidigare att tyska Deep Silver är inblandade i flera kommande projekt såsom Dead Island 2, Homefront: The Revolution och Mighty No. 9. Dessutom har de tagit över rättigheterna på både Saints Row- och Metro-serien sedan THQ gick i graven. Nu har studions VD, Klemens Kundratitz, berättat för MCV att de har en hel del nya utannonseringar på gång. Ur spelstudions perspektiv kommer 2016 bli ett fantastiskt år och vi kan vänta oss en hel del smått och gott under den kommande E3-mässan.

"We have a lot of games in the pipeline and are very much looking forward to E3, where we are not going to be absent and where we will make our next major announcement."

Vi har inte fått något nytt Saints Row- eller Metro-spel sedan 2013, så vi antar att de arbetar med något nytt från någon av dessa spelserier. Det är aldrig fel att spekulera, därför undrar vi vad du tror det kan röra sig om för något?

Dead Island 2

Relaterade texter

8
Dead Island 2Score

Dead Island 2

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter orimligt lång väntan och en definition av begreppet utvecklingshelvete är det nu äntligen dags att få spela Dead Island 2, har det varit väntan värt?



Loading next content