Svenska
Gamereactor
nyheter
Sonic Boom: Rise of Lyric

22 juli tänker Sega berätta om framtiden för Sonic

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I juli är det exakt 25 år sedan Sonic the Hedgehog gjorde debut och slog en springsugen spelvärld med häpnad. I och med detta har Sega planerat ett slags födelsedagsfirande under Comic-Con i San Diego där man ska hylla igelkotten, berätta lite om hur han blev till samt prata om hans framtid. Som vi alla vet har de senaste tio åren varit tuffa för Sonic vars spel hållit förhållandevis låg kvalitet, något som vi här på redaktionen naturligtvis hoppas att det ska bli ändring på.

Vad tror och hoppas du att Sega kommer att utannonsera under juli månads Sonic the Hedgehog 25th Anniversary? Läs mer om eventet här.

Sonic Boom: Rise of Lyric

Relaterade texter

Sonic Boom: Rise of LyricScore

Sonic Boom: Rise of Lyric

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

Om du alltid ställt frågan om hur cool Sonic hade varit utan sin absurda hastighet har Sonic Boom svaret för dig. Vem vill springa i överljudshastighet när du kan jogga?

Sega lovar att nästa Sonic-spel blir bra

Sega lovar att nästa Sonic-spel blir bra

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det verkar som att det för ovanlighetens skull faktiskt finns en orsak att hålla utkik efter nästa Sonic-spel, åtminstone om vi får tro Sega själva. Via Sonic-seriens...

Sonic Boom slår uselhetsrekord

Sonic Boom slår uselhetsrekord

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Sonic Boom har slagit rekord. Det skulle kunna vara goda nyheter, om det nu inte var för att det handlade om att de båda släppta spelen till Nintendo 3DS och Wii U...



Loading next content