Svenska
Gamereactor
nyheter
System Shock

Kickstarter-premiär för System Shock-remake den 29 juni

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

System Shock - den andliga föregångaren till Bioshock-serien - tycks ha en ljus framtid framöver sig. Legendaren Warren Spector jobbar för tillfället på en trea, och i höstas släpptes dessutom en uppiffad version av originalet för att fira spelets 21-årsdag. Studion som stod för den uppdaterade utgåvan, Night Dive Studios, känner sig inte klara än dock. Nu planerar de en fullständig remake av samma spel.

Genom en Facebook-video meddelar de nämligen att en Kistarter-kampanj för System Shock Remastered kommer dra igång den 29 juni. Vill du utforska den mörka rymden och spöa på SHODAD än en gång gäller det alltså att plocka fram plånboken och göra sin röst hörd nu i sommar.

System Shock
Den artificiella intelligensen SHODAN är skurk i System Shock-serien, och gör comeback i Warren Spectors hett efterlängrade trea.

Relaterade texter

9
System ShockScore

System Shock

RECENSION. Skrivet av Patrik Severin

Patrik har blivit förföljd, manglad, elektrifierad och utsatt för grova påhopp av en AI i denna remake av en kultklassiker...

1
Remaken av System Shock försenas

Remaken av System Shock försenas

NYHET. Skrivet av Marcus Persson

Den hett efterlängtade nyversionen av System Shock försenas med två månader och kommer nu lanseras tisdagen den 30:e maj istället för nu i mars som det först var tänkt....



Loading next content