Svenska
Gamereactor
nyheter
Mirror's Edge Catalyst

Mirror's Edge på väg att bli TV-serie

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att TV-spel blir film har varit vanligt i decennier, och bara denna vecka kan vi se fram emot en ny i och med lanseringen av Warcraft. Nu verkar det även vara en TV-serie på väg som baseras på ett spel - nämligen Mirror's Edge.

Deadline rapporterar att Endemol Shine Studios köpt rättigheterna att göra en TV-serie på konceptet och att vi kan se fram emot en "female-centered action series", sannolikt med en hel del parkour involverat. Chefen för Endemol Shine Studios, Sharon Hall, hade följande att säga om saken:

"We clearly see Mirror's Edge as a franchise for the global TV audience. It has a strong female protagonist, a wildly rabid fan base and a worldwide brand that Electronic Arts and EA DICE have done an amazing job establishing."

Hittills har inget TV-nätverk plockat upp idé, men Endemol Shine Studios är ett hyggligt stort företag kända för både Master Chef och AMC-serien Hell on Wheels. Det ökar naturligtvis chanserna för att detta blir av.

Vad tror du om Mirror's Edge som TV-serie och vem skulle du vilja se i rollen som Faith?

Mirror's Edge Catalyst

Relaterade texter

Mirror's Edge CatalystScore

Mirror's Edge Catalyst

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

Faith är efter åtta år tillbaka för att visa vem som är bäst i spelvärlden på parkour. Oliver har sprungit, hoppat, klättrat, svingat, rullat och satt betyg...



Loading next content