Svenska
Gamereactor
nyheter
Guild Wars

Regionerna i Guild Wars - exklusiva bilder!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Nästa vecka släpps NCsofts hett efterlängtade Guild Wars till alla onlinerollspelsälskares stora förtjusning. Så här veckan innan release fick ett gäng exklusiva bilder från åtta regioner som kommer att finnas tillgängliga redan när spelet släpps.

HQ

Dessa är:

Ascalon
Här börjar spelarens äventyr. Det böljande gräslandet och de vänliga invånarna är kännetecknande för regionen. (bild 1)

Crystal Desert
En häxkittel för all sorters mystisk magi. En skållande hett öken som bär på lämningar (höga torn) från fallna civilisationer som sökte trotsa den obarmhärtiga hettan. (bild 2)

Fire Island Chain
Mullrande vulkaner och floder av lava. Det här är sannerligen inte gästvänlig plats. Svavel och rök oyr ur marken och tankarna går snabbt till Domedagsberget i Konungens återkomst. Guild Wars motsvarighet till Mordor om ni så vill. Det är inte mycket som överlever i denna miljö, men det som överlever är oerhört farligt. (bild 3)

Kryta
Om Fire Island Chain är Guild Wars motsvarighet till Mordor får Kryta sägas vara motsvarigheten till Edens lustgård. Kryta är ett av tre kungariken i området och det som fortfarande är mest välmående. (bild 4)

The Maguuma Jungle
Djungeln är en farlig plats där du inte bara behöver se upp för djuren utan även växligheten. Höglandet bjuder på torra sprukna jordar där all vätska sugits upp av de stora trädens rotsystem, medan dalar badar i fuktighet. (bild 5 & 6)

Post-Searing Ascalon
Aska och svavel regnade ner över det vackra och lugna Ascalon en bit in i spelet. Det lugna mellankoliska kungariket förvandlades till en ödelagd värld utan hopp och framtid. (bild 7)

Northern Shiverpeaks
Topparna i den norra delen av Shiverpeaks sträcker sig över 3000 meter ovanför havsnivå och här regerar dvärgar som ogillar främlingar. Ta dig fram på egen risk.

Southern Shiverpeaks
De någon lägre snöbeklädda markerna i den södra delen av Shiverpeaks beärskas av en dvärgkung som befinner sig i bitter konflikt med sina nordliga grannar. (bild 9)

Den är bara att buga sig för de fantastiskt vackra miljöer som Guild Wars bjuder på. Eller vad tycker ni?

Guild WarsGuild WarsGuild WarsGuild Wars
Guild WarsGuild WarsGuild WarsGuild Wars

Relaterade texter

Guild WarsScore

Guild Wars

RECENSION. Skrivet av Lars Jensen

ArenaNet gör det vi så länge har önskat, ett onlinespel utan månadskostnad. Gillekrigen kan börja!

1
Guild Wars-grafiken piffas till

Guild Wars-grafiken piffas till

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Guild Wars släpptes för hela 13 år sedan och har som bekant fått en uppföljare. Trots det ser ArenaNet till att hålla originalet fräscht för de som väljer att köra vidare...



Loading next content