Svenska
Gamereactor
nyheter
Killer Instinct

Killer Instinct får efterlängtat storyläge - ny trailer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som en trevlig avslutning på säsong tre av Killer Instinct kommer nu äntligen det omtalade storyläget, kallat Shadow Lords. Det ersätter Rivals från säsong två och släpps i samband med Killer Instinct: Definitive Edition.

Den här gången måste Microsofts alla strykpåsar slå sig samma för att besegra Gargos samt dennes underhuggare Mimics och Omen. Annars ligger hela världen i farozonen. Även om det på pappret inte låter så märkvärdigt, skiljer sig upplägget från övriga genren då Double Helix försökt sig på något helt nytt.

Tanken är att du ska välja en käftklappare och sedan plocka två medhjälpare, men de tänker inte riskera livhanken för dig i onödan, utan du kommer behöva klara diverse uppdrag först. Massor av loot och annat utlovas för att det ska vara värt att spela vidare hur många gånger som helst.

Shadow Lords har det angenäma priset 'gratis' och finns att ladda ner nu. Här är en trailer som visar spelläget närmare.

HQ

Relaterade texter

9
Killer InstinctScore

Killer Instinct

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Jonas Mäki har sysslat med handgemäng och är nu redo att recensera uppföljaren till Rares kultklassiska slagsmålsspel Killer Instinct. Så här bra är det nya spelet...



Loading next content