Svenska
Gamereactor
nyheter

E3 2005: Namco använder nya Unreal-motorn

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Namco utannonserade idag Frame City Killer till Xbox 360. Spelet lär ska ha fullständigt makalös grafik, även om jag personligen anser att de två släppta bilderna ser ganska medelmåttiga ut. Frame City Killer använder den beryktade Unreal 3-motorn som vi tidigare idag kunnat se i Gears of War (trailer på det spelet här). Spelet utspelar sig i borte Asien där man i rollen som lönnmördaren Crow ska finna och avrätta terroristledaren Khan.

Frame City Killer ska ha ett mörkt tema, vara mycket fritt och ha en del rollspelselement samt alternativa spelmoment. Bland annat utlovas spektakulära biljakter. Crow kommer att ha mängder av de hjälpmedel den moderne lönnmördaren behöver och det gäller att ta ut varje offer så obemärkt som möjligt. Namco blir i och med Frame City Killer det första japanska företaget som använder Epics Unreal 3-motor. Det ger möjligheten till interaktiva miljöer och möjligheter att spränga hela skyskrapor i realtid och verkligen låta föremål agera på ett trovärdigt sätt när de är under beskjutning.

Låter mycket spännande. Vi hoppas på bilder från spelet under själva E3-mässan. Lagom till julhandeln i år beräknas Frame City Killers finnas i butik.

officiella hemsidan står att en trailer från spelet släpps den 17. Kan vara värt att hålla utkik efter.

E3 2005: Namco använder nya Unreal-motornE3 2005: Namco använder nya Unreal-motorn


Loading next content