Svenska
Gamereactor
nyheter
The Hunter: Call of the Wild

Avalanche Studios kommande spel är en The Hunter-uppföljare

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För två dagar sedan berättade svenska studion Avalanche Studios (Just Cause 3, Mad Max) att de hade skulle utannonsera ett nytt spel i veckan. Efter att ha använt frasen "buck wild" i uttalandet drogs mångas tankar till jaktliret The Hunter och en möjlig uppföljare. Mycket riktigt, ett nytt The Hunter är officiellt på väg och planeras att släppas tidigt nästa år.

Den kommande uppföljaren bär titeln theHunter: Call of the Wild och kommer att vara en jaktupplevelse i en stor, öppen spelvärld. Utvecklarna Expansive Worlds förklarade att målet med theHunter: Call of the Wild är att skapa den mest immersiva jaktupplevelsen någonsin. Utöver att få chansen att utforska en mängd olika typer av landskap, betrakta ett gäng olika djur och fingra på en hel del olika vapen kommer vi även att få uppgradera vår karaktär med färdigheter och utrustning.. Är du helt ny till genren kommer även ett hjälpsystem finnas till hands.

Vill du spela med polarna, alternativt tävla mot andra kommer det utöver enspelarläget att finnas både co-op och competitive multiplayer där du kan spela med upp till åtta spelare.

Är du en streamer eller youtubare kan du skriva upp dig till betan som håller på från den 6 till den 9 december genom att skicka ditt namn samt din streamplattform till [email protected] och hålla tummarna.

Kika trailern nedan eller läs mer om alla nya funktioner på Avalanche Studios blogg .

HQ
The Hunter: Call of the Wild
The Hunter: Call of the WildThe Hunter: Call of the Wild

Relaterade texter

The Hunter: Call of the WildScore

The Hunter: Call of the Wild

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Expansive Worlds har sedan sena 00-talet försett oss med jaktsimulatorer som låtit oss leva ut våra dolda jägardrömmar till vi fått mustig skäggväxt och tvivelaktiga sinnen. The Hunter: Call of the Wild är en bitterjuv upplevelse

8
The Hunter: Call of the Wild

The Hunter: Call of the Wild

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Kim Orremark

Vi fick möjligheten att besöka Avalanche Studios i Stockholm för att krypa i buskar, inspektera djurspillning, utropa parningsljud till älgar och fly i vild panik från arga björnar...



Loading next content