Svenska
Gamereactor
nyheter
Total Overdose

E3 2005: Total överdos av Total Overdose

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

SCi presenterade idag Total Overdose. Ett actionspel med glimten i ögat förlagt till El Mariachis hemtrakter i Mexico. SCi har siktat på att få med alla klichéer man normalt förknippar med dessa trakter och bjuder på akustiska gitarrer, sjaskiga gangsters i sombrero och naturligtvis stor mängder tequila.

HQ

Man spelar som den före detta fången Ramiro Cruz 'El Gringo Loco' som har en del ofärdiga affärer att ta hand om. Dessa affärer löser man bäst med ett vapen i varje hand alternativt med några stadiga käftsmällar. Stridssystemet lär ska vara riktigt bra och utvecklarna tycks ha sneglat precis lagom mycket på Max Payne. Totalt ska det finnas 18 varierande miljöer runt om i Mexico med allt från storstad till öde öken. Mer än 20 vapen kommer att gå att använda, medan man ackompanjeras av band som Molotov, Delinquent Habits och Control Machete.

Skönt att se lite helt nya spel som inte är bara är uppföljare. Njut av dessa soliga bilder medan ni väntar på spelet som planeras att vara klart redan i sommar till PC, Playstation 2 och Xbox.

Total OverdoseTotal OverdoseTotal OverdoseTotal Overdose
Total OverdoseTotal OverdoseTotal OverdoseTotal Overdose
Total OverdoseTotal OverdoseTotal OverdoseTotal Overdose

Relaterade texter

Total OverdoseScore

Total Overdose

RECENSION. Skrivet av Jesper Karlsson

Bland burritos, sombreros och jalapenos hittar vi ett danskt Tequila-race med svåra GTA-komplex...

1
Total Overdose

Total Overdose

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Jesper Karlsson

Sombreros, tequila, burritos och precis allt som hör den vanliga synen på Mexico till återfinns i danska Deadline Games actionrökare.



Loading next content