Svenska
Gamereactor
nyheter
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 tycks slå The Witcher 3 på alla sätt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

CD Projekt Red har gått från att vara en relativt liten utvecklare, till en fullkomlig gigant och tillika en av de mest respekterade utvecklarna i spelvärlden. Detta bland annat tack vare det hårda arbetet med The Witcher-serien som kontinuerligt förbättrats, och det finns goda chanser att även nästa spel de gör kan komma att ha samma skyhöga nivå.

NCBR (National Center for Research of Development) har nämligen beviljat dem drygt 100 miljoner kronor för att arbeta på följande fyra punkter:

• Create giant living cities in an open world game where NPCs and objects react in real time.

• Enhance unique and cinematic sequences.

• Improve face and body animations in open world RPG games.

• Make unique multiplayer gameplay mechanics, including the ability to search for opponents, manage game session, replicate objects, and support for different game modes.

Kort sagt verkar de jobba på att förbättra allt det som redan var otroligt bra i The Witcher 3: Wild Hunt, men även för första gången lägga till multiplayer. Det står visserligen inte uttryckligen att detta ska användas i Cyberpunk 2077, men med tanke på att det är det enda spel de har utannonserat och just nu jobbar på med full kraft - så verkar det ändå sannolikt. Räkna kort sagt med gigantiska städer fyllda av realistiska invånare, bättre animationer, en mer filmisk känsla sömlös multiplayer. Låter... inte helt fel, tycker vi?

Cyberpunk 2077

Relaterade texter



Loading next content