Svenska
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft

Detta är Duncan Jones manustankar inför Warcraft 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När den första Warcraft-filmen gick upp på bio världen över var det många spelälskare som vallfärdade mot biograferna och tack vare den kinesiska marknaden (där Warcraft och World of Warcraft är enormt populärt) kunde filmen lira in sin budget plus lite växelpengar. Huruvida vi får någon uppföljare är dock i nuläget osäkert eftersom filmbolaget hade förväntat sig att den skulle bli en mycket större succé.

Regissören Duncan Jones har pratat med fans på Twitter om hans planer inför den andra utav tre filmer inom Warcraft-universumet, om det nu skulle bli tal om fler rullar. Han kan inte ge oss allt för många hintar utifall filmen nu blir av, men kunde berätta att Ogrim in Doomplate kommer att finnas med och att orcerna kommer att lägga sina händer på Azeroth-rustningar. Vi kommer även att få se hur karaktären Go'el försöker att undkomma sin fängslade tillvaro.

På alliansens sida så skulle staden Dalaran finnas uppe i Alterac-bergen och magi skulle sprida sig över land och rike samtidigt som Kirin Tor i och med sin vaka för Llane öppnar sina portar. Lothar kommer att finnas med, likväl Varians.

"Trying to serve too many threads is exactly the problem that got us in this position."

Detta hade Jones att säga, då han tyckte att den första filmen i den planerade trilogin hade för många bollar i luften på en och samma gång.

World of Warcraft

Tack, VG247.

Relaterade texter

World of WarcraftScore

World of Warcraft

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Nu kan vi äntligen lägga Everquest 2, Final Fantasy XI och Lineage 2 i malpåse. Inget annat onlinerollspel kommer i närheten av Blizzards mästerverk.



Loading next content