Svenska
Gamereactor
nyheter
Mafia III

Första Mafia III-expansionen släpps den 28:e mars

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi har tidigare fått reda på att den första av totalt tre expansioner till Mafia III, "Faster, Baby", kommer att landa i mars. I en video publicerad på Mafia Games Youtube-kanal har vi nu fått reda på releasedatumet, samt lite annat.

Datumet är den 28:e mars och när den dagen kommer kan vi vänta oss mera fokus på bilar och andra olovliga ting. Vi kommer få en helt ny "stadsdel" att brumma runt i vid namn "Sinclair Parish" och denna beskrivs som en typisk amerikansk småstad under 60-talet. Tydligen gör denna lilla stadskärna allt för att skydda sig mot omvärlden, fast med helt fel tillvägagångssätt. Området är specifikt designat för de nya aktiviteterna som kommer.

Dessa är bland andra placering av minor och kastning av molotivdrinkar. Du ska även kunna sega ned tiden för att enklare replikera även de mest vansinniga Hollywoodstunts. Lite som Franklin från Grand Theft Auto V... Vid saidan av det kommer vi även få jobba tillsammans med Roxy och MJ (nej, inte Michael Jackson). Förstnämnda kommer ha en central roll genom hela storyn och sistnämnda kommer hjälpa Lincoln att expandera sina operationer. Självfallet kommer nya bilar, vapen och kläder också att erbjudas.

På horisonten har vi även "Stones Unturned" som kommer behandla Lincolns relation till Donovan mycket mer och blanda in vad som händer runt om i verkliga världen, inte bara i New Bordeaux. Detta kommer landa i maj och i Juli har vi "Sign of The Times" som säkerligen kommer tilltala er kultintresserade.

Mafia III

Relaterade texter

Mafia IIIScore

Mafia III

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Den otroligt efterlängtade uppföljaren till Mafia II är äntligen här. Frågan är dock om livet som gangster i New Bordeaux är så glamoröst som vi alla hoppats på. Andreas har försökt att ta reda på det...



Loading next content