Svenska
Gamereactor
nyheter
Narita Boy

80-tal, techno och neonljus - Narita Boy söker Kickstarter-stöd

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Eduardo Fornieles, den forne Friend & Foe-utvecklaren (studion bakom Vane) vill skapa sitt eget retrodoftande speläventyr och har därför tagit till Kickstarter för att söka ekonomiskt stöd. Konceptet beskrivs sedan som ett actionladdat pixellir inspirerat av Castlevania och Double Dragon, med vibbar från Ready Player One och Another World samt ett försök att hedrar 80-tals klassiker som He-Man. För att spelet ska bli en verklighet söker man strax över 1,1 miljoner kronor och insamlingen ligger i detta nu på runt tvåhundratusen.

Via länken här hittar ni slutligen spelets Kickstartersida och via länken här finner ni äventyrets (ytterst sevärda) trailer. Det utlovas techno-dunk och massor, och åter massor av rosaröd neon.

Visst ser det lovande ut?

Narita Boy

Tack Eurogamer

Relaterade texter

9
Narita BoyScore

Narita Boy

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Efter en mindre evighet har Studio Koba äntligen släppt sitt efterlängtade debutlir. Joakim har satt tänderna i Narita Booooy!

0
GRTV spelar retrofesten Narita Boy

GRTV spelar retrofesten Narita Boy

NYHET. Skrivet av Petter Hegevall

Studio Kobas nysläppta evighetsprojekt Narita Boy är äntligen släppt och det handlar om en väldigt mysig återgång till det som en gång i tiden gjorde Metroid och...



Loading next content