Svenska
Gamereactor
nyheter
Dirt 4

Dirt 4 ska lanseras i ett flertal olika utgåvor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Dirt 4 sladdar in i spelbutiker under junimånad kommer sugna spelare kunna välja att införskaffa racingliret i ett flertal olika versioner. Codemasters har nämligen bekräftat att man ska släppa spelet med en Day One-utgåva som innehåller en unik spelarikon, ett lika unikt rally-event baserat på Hyundai-körning samt en exklusiv Hyundai R5-kärra att ratta runt i. En så kallad Special Edition av spelet kommer därtill göras tillgänglig där både Day One-innehållet ingår tillsammans med ett flertal andra unika bonusar för dig och ditt racinglag. Denna speciella version kommer dessutom lanseras i ett "vanligt" spelfodral, samt i en mer bastant stålask för den som känner att de vill ha något mer hållbart än ett fjuttigt platshölje.

Steelcase-versionen kommer dock vara knuten till vissa, ännu ej bekräftande, återförsäljare. Så ni vet.

En ny trailer för den smutsiga fyran har förövrigt släpps för allmän beskådning och via länken här kan ni ta er en titt på det nya spelläget "Your Stage" där spelare kan skräddarsy sina egna race.

Dirt 4
Brum!

Tack Gamespot

Relaterade texter

Dirt 4Score

Dirt 4

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Rallysimulator och arkadracing inpulat i samma paket, finns det tillräckligt med djup i Dirt 4 för att alla ska kunna bli nöjda?

0
Gamereactor Live: Fullt ställ i Dirt 4

Gamereactor Live: Fullt ställ i Dirt 4

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Codemasters skämde bort oss rejält med Dirt 4 som vi på redaktionen spelat som besatt senaste tiden. På fredag släpps det, men redan idag tänkte vi erbjuda er en försmak...



Loading next content