Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Gamereactor Sverige
nyheter

Stallone har en viktig roll i Guardians of the Galaxy vol. 2


Att Sylvester Stallone kommer att ha en roll i kommande Guardians of the Galaxy vol. 2 avslöjades i samband med att den första postern släpptes, men vi har fortfarande ingen aning om vem eller vad han kommer att spela i filmen - mer än att det ska bli häftigt att se både Tango och Cash (Kurt Russell) i samma film igen.

Men i samband med att regissören/manusförfattaren James Gunn gästade podcasten The Adam Carolla Show avslöjade han i alla fall att Stallone och Michael Rosenbaum som spelade Lex Luthor i Smallville båda kommer att gestalta viktiga roller från Marvel-universumet i filmen.

"We do have a couple of characters who are very important to the Marvel Universe who are going to make their debut in Guardians of the Galaxy Vol. 2 which people don't know about. Sylvester Stallone plays one of these characters...my friend Michael Rosenbaum also has a pretty decent role in the movie as well and it sort of works in tandem with Sly's character.", säger Gunn under podcasten.

Frågan är bara om Gunn som inte är främmande för att skoja till det är ironisk eller om det faktiskt är så att de båda herrarna kommer att ha viktiga roller att gestalta. Om lite drygt en månad får vi veta hur det ligger till.

Guardians of the Galaxy vol. 2 har premiär den 26 april i år.