Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Gamereactor Sverige
nyheter
Dead Rising 4

Två annorlunda Dead Rising 4-expansioner presenterade


Facebook
TwitterReddit

Capcom fortsätter bygga ut det underhållande actionäventyret Dead Rising 4 och nu har de presenterat två expansioner som tillför något helt nytt till konceptet.

Den första heter Frank Rising och har en story som handlar om ett andra zombieutbrott i Willamette. Tyvärr klarade inte ens världens bästa zombiemördare denna gång och Frank West blev själv zombifierad. Helt kört är det dock inte, och han letar desperat efter botemedel. Liv kan han inte längre få från vanlig mat och istället måste han konsumera överlevare - vilket leder till aningen speciella situationer eftersom de också ska räddas.

Dead Rising 4

Den andra expansionen är ännu märkligare och handlar om... minigolf. Capcom har med glimten i ögat döpt denna till Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf. Spela väl och du låser upp specialklubbor, kostymer och bollar - och kommentator är ingen mindre än Frank West. Tyvärr är minigolf under en zombieapokalyps inte riktigt samma sort som vi är vana vid så det finns både odött patrask och kraftbonusar längs banorna. Som för att göra allt bättre finns multiplayer både lokalt och online.

Frank Rising släpps den 4 april och Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf kommer "soon". Båda ingår i säsongspasset, men kommer såklart gå att köpa separat med.

Dead Rising 4