Svenska
Gamereactor
nyheter
Marvel Heroes Omega

Marvel Heroes Omega-betan snart igång till Playstation 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Efter att i åratal varit en PC-exklusiv titel är Marvel Heroes på väg till konsolerna under namnet Marvel Heroes Omega. Det handlar om ett Diablo-inspirerat actionrollspel med onlinestöd, och en snudd på ohanterligt stor ensemble kämpar (över 50 till PC och 38 bid lanseringen till konsol).

Marvel Heroes Omega är free to play och släpps någon gång under våren, men faktum är att du redan denna vecka kommer kunna testa på spelet. I övermorgon kör Gazillion Entertainment nämligen igång en stängd beta till Playstation 4 (Xbox One får sitt senare) och genom att köpa ett Founders Pack från PS Store kan du delta.

Alla som spelar betan får Daredevil gratis till det färdiga spelet, men eventuella framsteg kommer dock raderas så alla startar från samma nivå. En officiell FAQ till Marvel Heroes Omega hittar du på denna länk.

HQ
Marvel Heroes OmegaMarvel Heroes OmegaMarvel Heroes Omega

Relaterade texter

1
Disney lägger ner Marvel Heroes

Disney lägger ner Marvel Heroes

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

De av er som spelar Marvel Heroes 2016, eller Marvel Heroes Omega som det heter till Playstation 4 och Xbox One, har kanske noterat att det varit ont om uppdateringar på...

0
Gamereactor Live: Marvel Heroes Omega-betan

Gamereactor Live: Marvel Heroes Omega-betan

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Utgivaren Gazillion Entertainment utannonserade nyligen att de återlanserar Marvel Heroes som Marvel Heroes Omega. Aktuella format är PC, Playstation 4 och Xbox One, och...



Loading next content