Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Rykte: Modern Warfare Remastered släpps separat i sommar?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Förra året släpptes Call of Duty: Infinite Warfare och för de som köpte Legacy- eller Digital Deluxe-utgåvan kom även en remaster av den moderna klassikern Call of Duty 4: Modern Warfare på köpet. Hittills har det varit det enda sättet att få tag på spelet, då Activision redan från start bestämde sig för att inte sälja det separat för de som inte var sugna på att spela Infinite Warfare.

Nu har dock Gamefly, en onlinebaserad uthyrningstjänst, listat Call of Duty: Modern Warfare Remastered som en separat titel. De har till och med specificerat datumet då det ska komma ut; den 20 juli. Intressant nog har de även skrivit att just Playstation 4-versionen ska komma en hel månad före det, vilket kan betyda att Sony har sett till att få en kort tidsexklusivitet på titeln.

Activision har emellertid via officiella kanaler varken bekräftat eller dementerat att spelet kommer släppas löst, så vi rekommenderar en nypa salt - som vanligt. Gamefly verkar dock vara rätt säkra på sin sak i och med att uppgifterna är så specifika. Förhoppningsvis visar sig detta rykte vara ett som är sant.

Tack, Charlie Intel.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Relaterade texter



Loading next content