Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Gamereactor Sverige
nyheter

Första bilden från kommande Arnold-rullen Why We're Killing Gunther


Arnold Schwarzenegger har haft det lite tungt sen han kom tillbaka till filmbranschen efter några år som guvernör i Kalifornien med halvdana filmer som mest lämnat en sur eftersmak i munnen. Men förhoppningsvis är han tillbaka i gammal god form i kommande actionkomedin Why We're Killing Gunther som regisseras av före detta Saturday Night Live-medlemmen Taran Killam. I övriga roller syns bland andra Cobie Smulder, Hannah Simone och Killam själv.

Filmen kretsar kring Gunther, världens bästa yrkesmördare, som spelas av Schwarzenegger och vars tillvaro blir lite halvjobbig när flera av världens näst bästa yrkesmördare bestämmer sig för att försöka ta kål på Gunther i hopp om att kunna få fler jobb framöver när konkurrensen blir mindre mördande.

Idag släpptes den första bilden och vi håller givetvis alla tummar och tår att Arnold ska leverera en underhållande film som på allvar får oss att minnas varför han under 80- och 90-talet cementerade sin roll som en av tidernas största actionhjältar. Why We're Killing Gunther har i nuläget inget premiärdatum, men beräknas komma ut någon gång under året.