Svenska
Gamereactor
nyheter
Skull and Bones

Ubisoft avtäcker piratäventyret Skull & Bones

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ubisoft presskonferens är i full gång och efter en väl tilltagen presentatrion av The Crew 2, skiftade de banan totalt. Vi fick se vad som såg ut som ett skepp precis skjutit i bitar och påväg mot botten, och lite senare visade det sig vara just ett piratspel, med fokus på marin krigsföring när den är som allra intensivast.

Skull & Bones är namnet och av presentationen att döma är har mycket lånats från Assassin's Creed: Black Flag. Spelet rullar igång och vi får se flerspelarläget i aktion. Flera skepp kämpar om vem som kan ta hem mest "loot" (eller swag som det egentligen heter på piratspråk). Sen ger sig piratjägare in i leken och striden trappas upp.

Skull & Bones utspelar sig i en konstant expanderande värld som "when you act, the world acts." Det kommer kasta ankar hösten 2018 och plattformarna är PC, PS4, PS4 Pro,Xbox One och Xbox One X. Och nedan har du lite bilder på hur det ser ut.

Skull and Bones
Skull and Bones
Skull and BonesSkull and BonesSkull and Bones

Relaterade texter

Skull and BonesScore

Skull and Bones

RECENSION. Skrivet av Ben Lyons, GR EU

Det finns potential på vissa ställen, men det finns också alldeles för många hål för att detta fartyg ska kunna ta sig tillbaka till hamnen...



Loading next content