Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Gamereactor Sverige
nyheter

Microsoft gör Horizon: Zero Dawn-liknande rollspel?


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Det Playstation 4-exklusiva rollspelet Horizon: Zero Dawn är inte bara vackert, utan även underhållande. Och tydligen gillade någon på Microsoft det såpass mycket att de nu jobbar på något liknande själva. MSpoweruser.com har nämligen hittat bevis på att de nu söker folk till ett spel som som beskrivs som "similar" till Sonys succé.

Annonsen (som du kan se längre ned) postades för två månader sedan, men har inte varit publikt känd förrän nu. Under E3 sade Xbox-bossen Phil Spencer att "we are investing in new things" och att han inte ville visa spel för långt ifrån lanseringen. Förhoppningsvis har de ändå jobbat på detta ett bra tag med tanke på att de nu letar grafiker, så kanske vi får se det på E3 nästa år.

Vilka det är som utvecklar spelet återstår att se. Rare har ju vuxit mycket på slutet? Playground Games gör ett spel utan bilar? Något helt annan och kanske är det relaterat till Scalebound på något sätt?

Er gissning är lika god som vår. Vad tror du om detta?