Svenska
Gamereactor
nyheter

Peter Parker var med redan i Iron Man 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I Captain America: Civil War såg vi för första gången Spider-Man i MCU (Marvel Cinematic Universe) men det visar sig nu att vi, på sätt och vis, såg Peter Parker redan i Iron Man 2. I slutstriden av den filmen ser vi en pojke med en Iron Man-hjälm på huvudet låtsasskjuta en av robotarna men blir räddad av Iron Man innan roboten hinner skjuta honom. Nu har Tom Holland bekräftat att detta var Peter Parker, dock spelad av någon annan.

När filmen väl kom var det såklart ingen av skaparna som menade att detta var Peter Parker eftersom det inte fanns något kontrakt med Sony då. Detta är alltså något man bestämt på senare tid och kanske avslöjas det att det var Parker i Spider-Man: Homecoming? Holland bekräftade nyheten i en intervju med Huffington Post.

"It is Peter Parker. I can confirm that, that is Peter Parker. I can confirm that as of today. I literally had a conversation with Kevin Feige only 20 minutes ago. Maybe I've just done a big, old spoiler, but it's out there now. It's cool. I like the idea that Peter Parker has been in the universe since the beginning."

Peter Parker var med redan i Iron Man 2


Loading next content