Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Gamereactor Sverige
nyheter

Thanos är inte ensam när han anfaller i Avengers: Infinity War


Marvel har nu avslöjat att Thanos inte kommer att stå ensam när han invaderar jorden i den kommande filmen Avengers: Infinity War. Det är nämligen bekräftat att The Children of Thanos, baserad efter gruppen The Black Order från serietidningarna, kommer att leda hans trupper till anfall.

The Black Order var en grupp som innehöll fem av Thanos farligaste anhängare och som introducerades av författaren Jonathan Hickman i en Avengers-berättelse från 2013. Filmen kommer däremot att korta ner gruppen till fyra medlemmar. Men kikar man på de bilder som har visats upp så ser det ut som att dessa fyra kommer att vara väldigt trogna till sina original från serierna.

Ett klagomål som många fans har lämnat, efter Avengers: Age of Ultron, är att de är lite mätta på actionsekvenser där hjältarna bekämpar en arme av småsoldater (som de enkelt sopar mattan med). Det här är något som The Children of Thanos troligtvis kommer att lösa eftersom originalgruppen från serietidningarna kunde övermanna många av Marvels mäktigaste hjältar.

Dessa statyetter av "The Children of Thanos" avtäcktes på Disneys D23 Expo