Svenska
Gamereactor
nyheter
Quake Champions

Quake Champions finns nu i Early Access

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Quakes återkomst är tänkt att släppas senare i år och det är även tänkt att spelet ska kosta exakt noll svenska riksdaler att spela när det väl släppts. Men för den som har för mycket pengar i fickan och för lite tid till övers så kommer möjligheten att betala för alla hjältar direkt att finnas vid släpp. Men redan idag kan du slänga ut pengar för att få allt lite tidigare då Quake Champions nu finns i Early Access.

För 29.99€, där priset är tänkt att höjas när spelet släpps på riktigt, kan ni få spela redan ikväll med alla kämpar upplåsta utan behovet att slita för dessa. Vi får även (minst) alla kommande kämpar som släpps mellan nu och slutet 2018, ett exklusivt utseende till Ranger samt tre extra lådor vi kan öppna för kosmetiskt pynt.

Med uppdateringen för Early Access så kommer det även två nya banor, lite extra utmaningar, mer möjligheter att pynta ens karaktärer och röstchatt. De lät även meddela att allas älskade demonslaktare Doom Slayer finns att spela med.

Är ni villiga att vänta och låsa upp allt innehåll med tiden eller intresserar detta er?

Quake Champions
"Fick slut på demoner. N00bs får duga!"

Relaterade texter

1
Quake Champions tyngre kämpar försämras

Quake Champions tyngre kämpar försämras

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Quake Champions har just fått en rejäl uppdatering, och i dess patch notes kan vi bland annat läsa att alla tunga kämpar (heavy) samt all single damage-förmåga nu...



Loading next content