Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Gamereactor Sverige
nyheter

Netflix kommer att satsa mer på film i framtiden


Facebook
TwitterReddit

Vid det här laget har nästan varenda vuxen människa ett konto på Netflix. Streamingjättens användarvänliga gränssnitt gör att man med enkelhet kan hoppa mellan TV-serier och filmer. Ted Sarandos som är innehållsansvarig på Netflix anser att deras filmer är minst lika viktiga som deras övriga innehåll och vill således satsa ännu mer på att leverera grymma cinematiska upplevelser. Under det gångna året har Netflix givit ut filmer som Okja och War Machine, som i mångt och mycket håller samma höga kvalité som en valfri storfilm från Hollywood.

Netflix är känt för sina kritikerrosade TV-serier men i framtiden kommer antalet filmer som produceras öka kraftigt. Bolaget kan komma att bli en hälsosam konkurrent till Hollywood och erbjuda ett alternativ för filmskapare som inte lyckas få finansiering där. Bara nu på fredag släpps filmen Little Evil på Netflix, regisserad av Eli Craig som bland annat gjort den hyllade komedin Tucker and Dale vs Evil.

Framtiden får avgöra vilken roll Netflix kommer att spela inom filmbranschen, men saken är klar att de vill fortsätta expandera och leverera grymma filmer.

Tack Cinemablend