Svenska
Gamereactor
nyheter
Heroes of the Storm

Ny bana och två nya hjältar på väg till Heroes of the Storm

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vintern är snart här, hjältar! Kanske inte riktigt än här i vårt avlånga land men i Heroes-nexus ser det ut att falla vita flingor inom när som helst. Overwatch-banan Volskaya Industries byter namn och hakar nämligen på ban-rotationen tillsammans med två hjältar från samma spel (nya skins och ett event smyger sig efter de med). De två hjältarna heter Ana och Junkrat, en helande krypskytt och en explosiv galenpanna alltså (i videon syntes även Sveriges Overwatch-stolthet Torbjörn till men han verkar enbart agera merc camp-AI som tappar sentry-gevär).

Den nya banan, Volskaya Foundry är en capture point-karta med tre vägar att ta sig till fiendens bas via och på dessa finns rullband som antingen ger spelaren en speed-boost eller slöar ner din karaktärs rörelser. Fångar ditt lag kontrollpunkten belönas ni med en massiv mech kallad Triglav Protector som två spelare kan sitta och mysa/alternativt slakta andra spelare i. Den ena av spelarna kontrollerar mechens rörelser medan den andra sköter slaktandet (ungefär som kontrollscemat för Heroes of the Storm-hjälten Cho-Gall. Dessa mechs kommer även att finnas tillgängliga att testa i ett nytt brawl-läge kallat Bash 'em Smash 'em Robots.

Eventet som visades upp under gårdagen heter Pachimari Mania och i detta spelläge dyker loot-lådor upp, utspridda över hela banan. Öppnar du dem har du en chans att kamma hem ett nytt porträtt, en ny banner, en ny spray och en ny emoji.

Utöver alla dessa nyheter fick vi även kika på nya skins till Varian, D.Va (som fick ett skin inspirerat av Deathwing) och Ana samt två nya mounts att rida omkring på.

Heroes of the Storm
Heroes of the Storm
Heroes of the StormHeroes of the Storm
Heroes of the StormHeroes of the Storm
Heroes of the StormHeroes of the Storm
Heroes of the StormHeroes of the Storm
Heroes of the StormHeroes of the StormHeroes of the Storm

Relaterade texter

1
Heroes of the Storm: Machines of WarScore

Heroes of the Storm: Machines of War

RECENSION. Skrivet av Lisa Dahlgren

Blizzard suddar ut linjen mellan spelserier med ett otroligt välgjort StarCraft-event i Heroes of the Storm - Lisa har skickat zerg på motståndarna och satt betyg...

5
Blizzard minskar Heroes of the Storm-teamet

Blizzard minskar Heroes of the Storm-teamet

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Med Heroes of the Storm gav sig Blizzard in i arenaactiongenren (MOBA) och blandade in sina mest populära figurer och spelserier i en härlig mix. I samband med Blizzcon...



Loading next content