Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
nyheter

Snyder har nu lämnat Justice League bakom sig (helt)


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Mitt under produktionen av den kommande Justice League-filmen hoppade Zack Snyder förståeligt av projektet på grund av ett dödsfall inom familjen. Snyder har varit ansiktet utåt för DC:s filmuniversum, och hans film om Stålmannen lade grunden för alla de filmer vi sett de senaste åren som Suicide Squad, Wonderwoman och Batman v Superman. Långt inne i produktionen förlorade han sin dotter vilket ledde till att Joss Whedon tog över rodret, och som även ledde till att filma om en hel drös med scener och ändra det befintliga manuset.

Snyder uppger i en intervju med Wired att han är mer än okej med att Whedon tagit över projektet, och anser att det skulle vara orättvist om han nu skulle komma tillbaka och styra. Detta bekräftar mer eller mindre att en del rykten som figurerat under året om hur inblandad Snyder har varit, och om det finns någon form av osämja mellan regissörerna.

Tycker du det är rätt beslut av DC att låta Whedon ta över helt och hållet?

Han har inte haft det lätt senaste året, Mr. Snyder.

Tack Screenrant

Gamereactor

Tidningen

More

Copyright 1998-2018 - Utgiven av Gamez Publishing A/S, Toftebæksvej 6, 2800 Kongens Lyngby, Denmark.