Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
Gamereactor Sverige
nyheter
Call of Duty: WWII

4K-stöd och HDR i Call of Duty: WWII till Xbox One X


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

Härom dagen kunde vi berätta att över 130 titlar till Xbox One har bekräftats få stöd för den nya kraftfulla konsolen Xbox One X och i den digra listan trängs både både nya och gamla spel. En titel som inte är med där dock, men som många nog ändå förväntat sig skulle få 4K-stöd, är Call of Duty: WWII som släpps ungefär samtidigt som Xbox One X.

Sony har som bekant marknadsföringsrättigheterna och det ligger inte i deras intresse att få Activision att prata för mycket om Xbox One X-utgåvan. Men nu har Activision till slut bekräftat vad som gäller för det spelet tack vare dess omslag, och fansen lär inte bli besvikna. Både 4K-upplösning och HDR utlovas samt att spelet är märkt "Xbox One X Enhanced".

Om detta betyder tvättäkta 4K-grafik eller uppskalad och hur den står sig mot Playstation 4 Pro-utgåvan vet vi dock inte ännu. Vi räknar med att återkomma i frågan inom en snar framtid.

Call of Duty: WWII släpps den 3 november och Xbox One X kommer fyra dagar senare.

Call of Duty: WWII

Tack Windows Central