Svenska
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

NiP missade slutspel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det börjar sakta men säkert dra ihop sig till slutspel i ELEAGUE Premier då tre av fyra gruppspel nu är färdigspelade. Sent in på lördagsnatten stod det klart att EnVyUs gör Cloud9 sällskap till slutspelet.

Nordamerikanska laget Cloud9 hade en väldigt enkel och rak väg till avancemang efter övertygande vinster mot både NiP (16-6 på Mirage) och EnVyUs (16-2 på Train).

För fransmännens del tog man sig till slutspel efter att ha tagit sig till den avgörande bäst av tre-matchen där man ställdes mot Ninjas In Pyjamas.

Svenskarna började första kartan (Cobblestone) i rasande fart och efter en ledning med 11-4 i halvtid släpptes aldrig fransmännen in ordentligt i matchen och besegrades tillslut med 16-9.

Matchen fortsatte då på Cache, en karta NiP brukar spela övertygande på.
Något övertygande spel blev det aldrig utan EnVyUs kontrollerade kartan och kunde därmed kvittera till 1-1 i matcher.

Avgörandet föll på Nuke, även detta en karta där normalt sett NiP brukar vara svårspelade. Det franska laget ville dock annat och fullkomligt dominerade spelet. Tillslut stod man som segrare efter klara 16-6.

EnVyUs och Cloud9 gör nu North, FaZe & G2 sällskap bland klara slutspelslag.

Nästa vecka är det dags för sista gruppen, grupp D att kliva in i ELEAGUE Premier med lagen Astralis, Team Liquid, SK & Heroic.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content