Svenska
Gamereactor
nyheter
Biomutant

Biomutant påminner om Zelda: Breath of the Wild

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ett av de spelen som det har snackats mycket om den senaste tiden är Experiment 101:s kommande BioMutant, det öppna rollspelet med en hårig mutant i huvudrollen. Stefan Ljunqvist som jobbar på spelet gjorde nyligen en intervju på Igromir Expo i Ryssland och enligt honom påminner BioMutant om hur Zelda: Breath of the Wild är strukturerat. Världen kommer alltså vara helt öppen och du kan utforska bäst du vill. Ljunqvist pratade också om Horizon: Zero Dawn, som i jämförelse är mycket mer kontrollerat när det gäller att komma vidare i berättelsen.

BioMutant har någonting som heter "Tree of Life" som har fem rötter. Varje rot vaktas av en boss som du kan tackla i vilken ordning du vill. Genom att döda bossar kommer du med tiden att återuppliva livsträdet. Humorn i BioMutant är inspirerad av Kung Fu Panda, och striderna av Devil May Cry så det är en salig blandning av en massa gott, verkar det som.

Är detta någonting som du är sugen på?

Biomutant
HQ

Tack, The Wolf Hall.

Relaterade texter

1
Biomutant kommer till Switch i november

Biomutant kommer till Switch i november

NYHET. Skrivet av Johan Vahlström

Biomutant, spelet från den svenska studion Experiment 101, är nu också på väg till Nintendo Switch. Det finns sedan tidigare också tillgängligt på PC, Playstation 4 och 5...



Loading next content