Svenska
Gamereactor
nyheter
Cuphead

Spelare besegrar alla Cuphead-bossar utan att ta skada

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Även om åsikterna kring nysläppta Cuphead verkar dra åt olika håll så verkar de allra flesta vara tämligen överens om att spelet är svårt. Chefredaktör Petter tyckte som exempel att upplevelsen var onödigt frustrerande tack vare en bristfärdig spelmekanik samtidigt som redaktör Mäki var lite mer förlåtande i vår officiella recension.

En som dock inte verkar ha några problem - överhuvudtaget - med att visa sin briljans i nämnda indietitel är Youtube-användare Aeraloth som tog sig an spelets samtliga bossar utan att ta så mycket som en skråma från de flygande projektilerna eller svingande monster-labbarna på skärmen. Hela boss-rusningen tar runt 41 minuter speltid, och även om det är en bit från rekordet (37 minuter och 49 sekunder) så är det onekligen en imponerade bedrift med tanke på att hälsomätaren är helt intakt hela vägen. Ni kan se uppvisningen via ett klick här.

Har du testat Cuphead ännu, och vad tycker du i sådana fall?

Cuphead

Tack Kotaku

Relaterade texter

2
Cuphead: The Delicious Last CourseScore

Cuphead: The Delicious Last Course

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Cuphead och Mugman får sällskap av Ms Chalice i ett helt nytt och urläckert äventyr som tagit fem år att utveckla. Var det värt det?

CupheadScore

Cuphead

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter åratal av utveckling och förseningar är Cuphead äntligen här. Men är det ens i närheten av lika underhållande som snyggt?



Loading next content