Svenska
Gamereactor
nyheter
Cuphead

Spelare klår alla Cuphead-bossar med dansplatta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

För vissa spelare räcker det inte med att spela svåra spel med mus och tangentbord eller en traditionell handkontroll. Vissa tar det steget längre, och det är precis vad Twitch-användaren PeekingBoo gjorde med spelet Cuphead. Han klarade nämligen alla av spelets bossar, solo, på Regular-svårighetsgraden med... Dance Dance Revolution-dansmatta.

Han gör alltså detta genom att stampa på en dansmatta med den slutgiltiga tiden på 1 timme, 24, minuter och 40 sekunder. Det är en rätt imponerande tid oavsett omständigheter (ingen av oss på Gamereactor kan stoltsera med en sådan tid) men addera faktumet att denna tid sattes med en dansmatta, av allting man kan styra ett spel med, och den blir än mer imponerande.

Ni kan kika på denna genomspelning på hans Twitch-kanal. Har vi några speedrunners i vårt community här på Gamereactor? I så fall, vilken tid har du lyckats klå alla Cuphead-bossar på?

Cuphead

Relaterade texter

2
Cuphead: The Delicious Last CourseScore

Cuphead: The Delicious Last Course

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Cuphead och Mugman får sällskap av Ms Chalice i ett helt nytt och urläckert äventyr som tagit fem år att utveckla. Var det värt det?

CupheadScore

Cuphead

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Efter åratal av utveckling och förseningar är Cuphead äntligen här. Men är det ens i närheten av lika underhållande som snyggt?



Loading next content