Svenska
Gamereactor
nyheter
World of Warcraft

World of Warcraft-spelare klår övermäktig boss helt själv

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är imponerande hur väl World of Warcraft har presterat sedan det släpptes för tolv år sedan. Än idag spelas det av dess trogna community och konkurrenter har svårt för att ta sig in i genren med samma genomslagskraft. Fansen är hängivna, helt enkelt, och idag vill vi kasta lite ljus över ett särskilt hängivet fan som lyckats få oss andra att se ut som nybörjarspelare.

Inom spelets story är den mäktige Gul'dan en framstående figur. Han är ju skaparen av hela Orch-horden, trots allt. När denne tingest blev en raid-boss var det alltså ett speciellt ögonblick för de som är insatta i spelets bakgrundshistoria. Och det var en tuff fajt, även för de mest inbitna av grupper.

Det hindrade dock inte Youtube-spelaren Mionelol från att försöka klå bossen helt solo, något som hon lyckades med denna veckan. Även för ett proffs som henne tog det över en timme att klara denna fajt, som görs knepig inte minst av faktumet att bossen i omgångar är immun mot skada - bland annat.

Ni kan se klippet på hur detta gick till på hennes Youtube-kanal.

World of Warcraft

Relaterade texter

World of WarcraftScore

World of Warcraft

RECENSION. Skrivet av Mikael Sundberg

Nu kan vi äntligen lägga Everquest 2, Final Fantasy XI och Lineage 2 i malpåse. Inget annat onlinerollspel kommer i närheten av Blizzards mästerverk.



Loading next content