Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto
nyheter

Köp den nya Dreamcast-boken signerad av Yu Suzuki


Facebook
TwitterRedditGoogle-Plus

En av de mer intressanta Kickstarter-kampanjerna just nu, ur ett gamer-perspektiv, är den för Dreamcast-boken 'Sega Dreamcast: Collected Works'. Där hittar du det allt du behöver veta om konsolen, prototyperna, idéerna, massor av foton och samtliga spel med bilder och information (boken tas fram i samarbete med Sega). Boken har sedan länge nått sitt mål och har i skrivande stund gott och väl passerat gränsen med det dubbla som behövdes.

Men idag går kampanjen ut och såhär under de sista timmarna bjuds det nu på en överraskning. Yu Suzuki - den berömde spelskaparen som gett världen klassiker som After Burner, Shenmue och Virtua Fighter - kommer nämligen signera 15 böcker vilka kommer läggas till som en ny belöningsnivå idag 19:00 svensk tid.

De kommer såklart gå åt fortare än kvickt och känner du att ditt liv skulle bli lite bättre med en sådan i din ägo, så kan det vara läge att sitta med pekfingret på musknappen och trycka F5 klockan 19:00. Om du vill ha boken, finns för övrigt fortfarande möjlighet. För £35 (runt 380 kronor) får du boken samt ditt namn tryckt i den tillsammans med andra som bidragit som tack för att du varit med och sett till att den blir verklighet. Surfa över till denna länk. Du har till 23:00 ikväll på dig.